Haber

Antalya’da bir grup kız öğrenci 14 yaşındaki kızı saçından yakalayıp dövdü.

Akran zorbalığı son zamanların en değerli sorunlarından biridir.

Gelişim çağındaki çocuklar, akranlarından gördükleri fiziksel ve ruhsal şiddet nedeniyle ruhsal bir bunalıma girebilirler.

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Örnek Mahallesi’ndeki 75. Yıl İlköğretim Okulu’ndan çıkan 14 yaşındaki NK Fevzipaşa Caddesi’nde yürüyen 7’nci sınıf öğrencisi, okuldan bir grup kız öğrencinin saldırısına uğradı.

Kızlar, NK’yı saçlarından vururken, arkadaşları bu anları telefon kameralarıyla kaydetti. Kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Polis merkezine gelerek şikayette bulundu.

Olayın ardından kendisine saldıranlarla bire bir okula gidememesini talep eden NK, kendisine saldıranların cezalandırılmasını isteyerek, babası ve annesi ile Şelale Polis Merkezi’ne şikayette bulundu.

“Tekmelediler, saçımı çektiler”

Arkadaşları tarafından zorbalığa uğradığını belirten NK, şunları söyledi:

Durdukları yerde ‘Çok kötüsün, iğrençsin’ gibi sözlerle benimle dalga geçiyorlar. Okuldan çıktığımda arkamdan gelip bana vurdular, tekmelediler, saçlarımdan tuttular. Elimi saçlarımın arasından geçirdiğimde saçlarımın döküldüğünü gördüm. Esnaf bizi zorla ayırdı, beni ellerinden aldı. Hepsinden şikayetçiyim. Artık onlarla okula gitmek istemiyorum. Beni dövdükleri anları kaydedip sosyal medyada paylaşıp tüm okula yaydılar.

“Bu kızı nasıl öldürdün, Allah’tan korkun yok mu?”

NK’nın kendi kızları olmadığını, anne ve babasının terk etmesi nedeniyle onları 3 aylıkken evlat edindiklerini belirten Cengiz Şahin de şu ifadeleri kullandı:

Kızım okuldan çıktıktan sonra yolda bir grup kız tarafından dövüldü. Kızım kendi annesini hiç tanımadı. 5 öz çocuğum var. Bu kızı onlardan ayırmadığım gibi anne babasına hasret duymasın diye daha çok özen gösterdim. Buradan kızımı öldürenlere sesleniyorum, bu kızı nasıl öldürdünüz, Allah’tan korkunuz yok mu? 5 kişi bir çocuğu dövmeye utanmaz mı? Buradan velilere sesleniyorum; Çocuğunuzun nereye ve kiminle gittiğini takip edin. 25 yıldır bekçiyim. O çocukların nasıl hapsedildiğini görüyorum. İlgisizlikten ve umursamazlıktan. Para verip ‘hadi koçum okula git’ demekle her şey olmuyor. İyi düşün; Bu bizim geleceğimiz, bu çocuklar bizim. Dün gece olayı öğrendiğimden beri uyuyamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tecrübeli Ustasıyla Lider. %100 Garantili Hizmet. Teklif Alma Hızlı Servis Agı
Başa dön tuşu