Haber

İçişleri Bakanı Manisa’da Kent Buluşmaları Programına Katıldı

Kent Buluşmaları programı vesilesiyle Manisa’ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret ederek öğle namazının ardından Hatuniye Mescidi’nde aşure dağıttı, ardından Kurşunluhan’da esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Manisa’da düzenlenen ‘Kent Buluşmaları’ toplantısının ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlarla bir kahvehanede buluşan Bakan Yerlikaya, öğle namazının ardından Şehzadeler Belediyesi tarafından Hatuniye Camii bahçesinde düzenlenen aşure dağıtımına katıldı. Manisa’nın yeni Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun yaptığı duanın ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal, Mücahit Arınç, Princes Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Princes Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik dağıttı aşure. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bugün Manisa’yı ziyaret ediyorum. Hava çok sıcak ama Manisalı hemşehrilerimizin misafirperverliği ve güler yüzü daha da sıcak. Şehzadeler Belediye Başkanımız hemşerilerine çok güzel bir yemek ikram edecek. Sayın Belediye Başkanımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerini onurlandırıyor, Allah razı olsun” dedi.

Aşure dağıtımının ardından tarihi Kurşunluhan’da Şehzadeler Yeniçeri Bandosu eşliğinde karşılanan Bakan Yerlikaya, Şehzadeler Belediyesi ile Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kurs atölyelerini ziyaret etti. Ziyarette, şubelerden genel olarak sorumlu Türk Kadınlar Meclisi Başkanı ve Manisa Tarihi Kumaş Kooperatifi (MABEZ) Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Bakan Yerlikaya’ya yüzde 600’lük kumaşa sahip Manisa Bezi’nden yapılan eserleri hediye etti. -yıllık geçmişi ve terletmeyen özelliği ile çok tercih edilmektedir. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tecrübeli Ustasıyla Lider. %100 Garantili Hizmet. Teklif Alma Hızlı Servis Agı
Başa dön tuşu